exploradores

martes, 1 de febrero de 2011

ELS VIATGES DE POMI






Hem començat a treballar un nou projecte: "Els viatges de Pomi".


Pomi és un personatge que hem adaptat d'una imatge trobada en internet. Es tracta d'un extraterrestre que ha vingut del planeta Brr per conèixer nous mons i èssers vius. Investigant mentre estava al seu planeta va descobrir La Terra i es va endinsar en una aventura per conèixer diferents països, ciutats i cultures.

Ara mateix els xiquets de 3 anys han conegut, mitjançant fotografies, a tan curiós amic. A través d'un conte s'han apropat un poc a la seua vida i què és el que ha vingut a fer.


Com que ens interessava treballar la nostra ciutat, Benidorm, Pomi ha viatjat cap ací amb la seua nau espacial. La meua companya i jo s'el vam trobar una vesprada, ens va contar que volia conèixer Benidorm i li vam fer una ruta turística per tal que coneguera els llocs més representatius. Ens vam fer fotos amb ell, les quals han vist els xiquets posteriorment.

A partir d'ací estem treballant els diferents llocs i espais de la nostra ciutat, els mitjans de transport amb què ens moguem, la cultura, alimentació, música, festes i tradicions, poesies típiques, etc...

Els xiquets estan portant a la classe material molt divers: postals, llibres de Benidorm, llibrets de festes, plànols de la ciutat, mapes de rutes de muntanya del Parc Nacional de la Serra Gelada, mapes de la Comunitat, pòsters de Benidorm, etc.

Cal remarcar que al llarg del curs, el nostre amic anirà viatjant per diverses ciutats i països i que depenent del grau de motivació dels alumnes, ho treballarem en projectes més o menys amplis, dedicant una, dues o tres sessions per setmana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario